DUIZENDEN MOGELIJKHEDEN, MAAR WAAR MOET U NOU BEGINNEN?

Wij werken op maatwerk en dat zorgt vaak voor vragen of onduidelijkheden. Wij helpen u graag verder op weg en raden u daarom aan om een kort vrijblijvend telefoon gesprek in te plannen met ons als experts in deze markt

HERKENT U UZELF IN EEN VAN DE VOLGENDE SITUATIES ?

image no 5

WIJ MERKEN DAT VEEL VAN ONZE KLANTEN NOG MET VRAGEN IN HUN HOOFD ZITTEN. DAAROM RADEN WIJ AAN OM EEN KORT TELEFONISCH ADVIESGESPREK IN TE PLANNEN, ZODAT U PRECIES WEET WAT U KAN VERWACHTEN!

Het team en de expertise

Ons team bestaat uit zes ambitieuze ondernemers die een passie delen voor blockchain technologie.

Met onze gezamenlijke achtergronden in software engineering, ondernemerschap en beleggen hebben wij de nodige ervaring opgedaan om de mogelijkheden van deze veelbelovende technologie meester te maken en hierin te investeren.

In 2015 hebben we voor het eerst kennis gemaakt met de kracht van blockchain technologie en sinds 2019 werken we fulltime met deze veelbelovende technologie en hebben we ons gespecialiseerd in het schrijven van verschillende algoritmes en het uitvoeren van fundamentele analyses.

Hierdoor weten we precies welke Web3-projecten de grootste kans hebben op mooie rendementen. Dit is onze kracht en maakt ons uniek in deze markt.

image no 3
image no 4

Missie en visie

Onze missie is om lange termijn rendementen te waarborgen voor onze beleggers door het bieden van een toegankelijke en veilige beleggingsmogelijkheid in Web3 en blockchain technologie. Onze visie is een vertrouwde en zorgeloze thuisbasis voor beleggers te zijn door op een slimme en unieke manier te investeren in de nieuwste digitale evolutie.

Het Core Fund

Het Core Fund is onze eerste stap naar het bereiken van deze missie en visie. Bij Six Capital geloven we dat blockchain technologie een revolutie teweegbrengt in de (financiële) wereld en we zijn vastbesloten om aan de frontlinie van deze verandering te staan. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen begeleiden in hun investeringen in deze opwindende en snelgroeiende markt.