Wat is Web3?

Web3 is de volgende generatie internet. In een Web3-omgeving communiceren gebruikers op een gedecentraliseerde manier, zonder tussenpersonen en kunnen ze mede-eigenaar worden van hun applicaties, data en content door middel van tokenisatie. Web3 elimineert risico’s van derden door middel van cryptografische technologie, waardoor een veilige en efficiënte overdracht van online gegevens en eigendom mogelijk wordt.

Web3 en de Bankwereld

De Bankenwereld en Web3 

Verifieerbaar Web met Blockchain en AI

Verifieerbaar Web met Blockchain en AI 

Ervaring en Ontdekkingen bij het Hackerhouse

Ervaring en Ontdekkingen bij het Hackerhouse

stablecoins

Wat zijn Stablecoins?

Ontdek de evolutie van stablecoins binnen de Web3-technologie. Leer over hun historische context, verschillende soorten stablecoins, hun belang in de financiële wereld en de toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot grote spelers zoals PayPal.

Six Capital

Leiders in Technologie en Financiën: Hun Visie op Blockchain en Web3

Van PayPal’s Web3-integratie tot Twitter’s blockchain-avonturen, leer hoe top executives de Web3-revolutie omarmen.

dApps

DApps: Wat Zijn Gedecentraliseerde Applicaties? 

Duik in de wereld van dApps en ontdek hoe ze de toekomst van softwareontwikkeling vormgeven. Leer de werking en voordelen van dApps.

Six Capital

Blockchain: De Toekomst van Veilige en Transparante Technologie 

Ontdek de revolutionaire technologie van blockchain en de potentiële impact ervan op verschillende sectoren. Leer hoe blockchain werkt, inclusief de Proof-of-Work (PoW) en Proof-of-Stake (PoS) consensus mechanismen.

Six Capital

De Ultieme Gids voor een Smart Contract

Leer hoe automatisering, transparantie en veiligheid worden gerealiseerd. Lees deze gids en ontdek wat een smart contract is.

Wat is Chainlink?

Wat is Chainlink?

Wat is Chainlink? Ontdek de kracht van Chainlink als decentraal oraclenetwerk en hoe het smart contracts verbindt met externe gegevensbronnen.